SRPSKU SVETINJU POSETIO KOMANDANT KFORA Veliki značaj međunarodnih snaga u zaštiti srpskih kulturnih dobara na Kosovu i Metohiji

Jelena Vamović

11:45

Aktuelno 0

Iguman manastira Visoki Dečani, otac Sava Janjić, ugostio je danas novog komandanta Kfora, mađarskog general – majora Ferenca Kajarija i njegove saradnike.

SRPSKU SVETINJU  POSETIO KOMANDANT KFORA Veliki značaj međunarodnih snaga u zaštiti srpskih kulturnih dobara na Kosovu i Metohiji
printscreen Twiter

 

Na Tviter nalogu manastira Visoki Dečani je, uz fotografije ove posete, napisano i da uloga Kfora u zaštiti manastira i očuvanju mira i stabilnosti među svim etničkim i verskim zajednicama na Kosovu veoma potrebna i cenjena.

„Novi komandant Kfora general-major Ferenc Kajari posetio je danas manastir Visoki Dečani. Uloga NATO i Kfora u zaštiti našeg manastira i očuvanju mira i stabilnosti među svim etničkim i verskim zajednicama na Kosovu je veoma potrebna i cenjena“, poručuju iz manastira Visoki Dečani.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Trešnje

CRVENI SE CENTAR Rodile TREŠNJE u ovom srpskom GRADU kad im vreme nije

Aktuelno

18:00

28 april, 2024

Topola – Visoke temperature u martu i aprilu uslovile su ranu vegaticiju biljaka, a u mestima gde nije bilo jakog prolećnog mraza već su vidni i prvi plodovi na voćkama. Tako su prve majske trešnje koje kako im i sam naziv kaže, sazrevaju u maju, ove godine poranile petnaestak dana pa su zrele već polovinom aprila.

Komentari(0)

Loading