VOZAČI BUDITE PAŽLJIVI Stanje na putevima, oprezno i polako!

Jelena Vamović

09:23

Aktuelno 0

Na teritoriji Zaječara magla smanjuje vidljivost na 50 do 100 metara, a na auto-putu E-75 vidljivost je smanjena od petlje Leskovac centar do petlje Vranje na 50 metara i od petlje Vranje do petlje Preševo na 70 metara.

VOZAČI BUDITE PAŽLJIVI Stanje na putevima, oprezno i polako!
shutterstock

 

Na auto-putu E75 magla smanjuje vidljivost i na deonici od graničnog prelaza Horgoš do petlje Feketić na 150 do 200 metara, a na deonici granični prelaz Kelebija – Y krak – petlja Subotica vidljivost je smanjena do 50 metara, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije.

U zoni tunela „Manajle“ usled pojave magle vidljivost je smanjena na manje od 100 metara.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Putevi Srbije savetuju maksimalan oprez pri vožnji i mole učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na pojedinim putnim pravcima.

maketar

Neobična kolekcija od koje zastaje dah: Slobodan iz Užica godinama skuplja i sklapa makete automobila, da sastavi fiću bilo je potrebno čak 700 dana, ali nije odustao

Aktuelno

20:00

1 maj, 2024

Svaki kutak njegove kuće ispunjen je automobilima najpoznatijih brendova, mnoge od njih dobio je kao poklon dok je za nekim modelima išao čak u Nemačku. Slobodan Jakovljević iz Užica već godinama ima neobičan hobi i pravi je strastveni kolekcionar maketa autića. Strpljenje i upornost su osobine koje ga krase jer da bi sklopio maketu jedne fiće potrebno mu je čak 700 dana i dosta novca kako bi ona izgledala kao prava.

paratriatlonac

Za njega prepreka nema, sve ih uspešno ruši: Lazar je najuspešniji čačanski paratriatlonac, iako ima svega dva posto vida njegova svaka njegova medalja sija najsjajnije

Aktuelno

19:00

1 maj, 2024

Čovekovo zdravlje je pravi dragulj o kome često i ne razmišljamo, a zdrava spoljašnost često počinje iz unutrašnjosti o čemu svedoči i Lazar Filipović, uspešan patriatlonac koji vidi svega dva odsto. On je osoba zdravog duha i za njega ne postoje barijere, svaku prepreku uspešno predje uprkos hendikepu.

Komentari(0)

Loading