NAJPOPULARNIJI AKVA PARKOVI U SRBIJI Kupališta koja morate posetiti

M. M.

16:12

Turizam 0

Imaju veoma impresivnu i bogatu turističku ponudu. Ovo su divna mesta za porodični odmor, prepuna zanimljivih i zabavnih aktivnosti na vodi.

NAJPOPULARNIJI AKVA PARKOVI U SRBIJI Kupališta koja morate posetiti
shutterstock

 

Akva park Jagodina

Veliki broj gostiju se uvek rado i iznova vraća u Jagodinu kako bi ponovo uživali u svim čarima i atrakcijama najpoznatijeg akva parka u našoj zemlji. Akva park je smešten u najlepšem delu grada i pripada sportsko- turističkom kompleksu. Prostire se na impresivnih 50 000 kvadratnih metara, što samo potvrđuje veličanstvenost i popularnost ovog akva parka. Jagodinski akva park poseduje: 9 prostranih bazena, veliki olimpijski bazen, bazeni sa toboganima za najmlađe, terene za mali fudbal, odbojku, košarku, stoni tenis, kafiće kao i više igrališta za decu.

Akva park Petrolend Bački Petrovac

Prostire na 20 hektara, na površini od oko 8 hektara se nalaze vodene zabavne atrakcije sa većim i manjim toboganima. Ovde možete pronaći sve od bazena sa talasima, preko bazena za relaksaciju sve do brzaka, gde se možete spustiti čamcima i dečijeg raja sa kulama i neverovatno zabavnim atrakcijama za najmlađe.

Ovde se nalazi najveći dečiji vodeni zamak i 3 kule sa toboganima, 6 bazena, ukupno 8 tobogana, 5 igrališta, 4 plaže.  Pored 8 tobogana u čijem spustu mogu uživati i deca i odrasli, ovde se nalazi i adrenalin park sa četrdeset prepreka raspoređenih na 3 nivoa. Tereni za odbojku, fudbal na pesku i travi, košarku, kao i teretana na otvorenom su neki od dodatnih sadržaja koje možete korisiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ledy_bird

Silver lake akva park

Pored sezonskih i vansezonskih poseta Srebrnom jezeru, sada kao još jednom divnom atrakcijom meštani ovog lepog mesta se mogu pohvaliti izuzetno uređenim i sređenim akva parkom koji se zove Silver Lake. Na 2,5 hektara prostire se 5 bazena različite dubine koji su prilagođen svim generacijama, čak i onim najmlađim do 3 godine. Pored širokog stepeništa i merdevina, niz koje se može doći do bazena, takođe se možete spustiti niz otvorene i zatvorene tobogane. Park može da prilmi i do 1200 posetilaca tokom letnje sezone. Silver Lake se nalazi u neposrednoj blizini šetališta, ugostiteljskih objekata i pruža potpun užitak i komfor svim posetiocima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slobodan Matic (@matic.slobodan)

(IZVOR: bookawb.com)

seoski turizam

PRELEPA ŠUMADIJA Ovaj grad doživljava ekspanziju seoskog turizma, ovde se odmara i duša i telo!

Turizam

20:00

4 maj, 2024

Gornji Milanovac - Smeštena u srcu Srbije opština Gornji Milanovac ima veliki turistički potencijal. Tokom poslednjih godina prirodno bogatstvo koje im je Bog dao meštani ovog kraja sve češće odlučuju da podele sa drugima. Sve je više onih koji se odlučuju da se bave seoskim turizmom, a jedan od njih je i Branko Trbović iz sela Ozrem koji na svom imanju napravio pravi mali raj.

Komentari(0)

Loading